dilluns, 20 de juny del 2022

Es reprèn el futbol a Balsareny

FUTBOL 

 
Com tot Balsareny ha pogut veure s’estan fent obres a la Zona Esportiva Municipal “Els Ametllers”. Des de fa un temps s’està posant gespa artificial al terreny de joc del camp de futbol i molt properament es farà també l’arranjament i ampliació de la zona de vestuaris.
 
Aquesta va ser la guspira perquè un grup de joves del poble d’entre 19 i 22 anys que jugaven a equips del voltant decidissin formar un grup per reprendre el futbol sènior, després d’uns anys aturat.

 
En posar-se en contacte amb gent que havia format part d’antigues Juntes Directives de la Unió Esportiva Balsareny, es va conformar ara ja fa gairebé dos mesos una nova Junta Directiva encapçalada pel seu president, en Josep Neiro, i un grup de persones històricament vinculades al futbol formatiu i al futbol amateur i d’altres de noves.
 
L’actual junta la formen 11 components i està oberta a qui s’hi vulgui integrar i participar en el projecte.  

De seguida es va pensar en el futbol formatiu i l’objectiu principal va ser poder fer equips de nens i nenes de fins a 12 anys (futbol 7). Podem dir que a hores d’ara i faltant tres mesos pels inicis de la competició tenim ja jugadors i jugadores per gairebé tots els equips: escoleta, prebenjamins, benjamins i alevins.
 
També està força avançada la composició de la plantilla de l’equip sènior masculí i definit el seu cos tècnic, al capdavant com a 1r entrenador, en Ferran Morral.
 
L’equip de veterans va pràcticament sol i ja està conformat, tenint en compte que ha estat l'únic equip que no ha aturat la seva activitat aquests darrers anys.
 
Però la il·lusió més gran i el repte que es vol aconseguir és poder fer el 1r equip femení de la història de la Unió Esportiva Balsareny.
 
Un grup de noies en edat juvenil es va posar en contacte amb la Junta per dir que volien jugar a futbol i s’ha de dir que està en marxa la composició de la plantilla amb la 1a entrenadora al capdavant, la Mònica Viu. Encara falten jugadores, però confiem que en el temps que queda fins l’inici de les competicions a l’octubre es pugui completar la plantilla i fer el primer juvenil femení de la història del club.
 
Aquesta Junta Directiva està treballant amb il·lusió perquè aviat puguem veure nens i nenes gaudint del futbol al poble, nois i noies i joves i no tan joves tornin a posar-se la samarreta blanca i vermella i puguin donar matins i tardes de bon futbol i divertiment.
 
Remarcar que el proper dijous dia 30 de juny a les 7 de la tarda es farà una reunió informativa a la Sala petita del Sindicat a la que tothom hi està convidat, però particularment les famílies que vulguin que els seus fills i filles juguin a futbol a Balsareny la temporada vinent.
 
Si voleu que els vostres fills i filles juguin a futbol;  
si sou noies en edat juvenil i voleu jugar a futbol;  
si sou un comerç o empresa local i voleu col·laborar en el projecte;
o si voleu fer-vos socis o sòcies del club,
poseu-vos en contacte amb nosaltres en aquesta adreça: 
 
uebalsareny2022@gmail.com
 
O a través de les xarxes socials:
Instagram: @uebalsareny
Facebook: Unió Esportiva Balsareny
Twitter: @UEBalsareny
 
Ens veiem al camp! 

UE Balsareny
Fotos: UE Balsareny 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.