dimarts, 23 de novembre del 2021

Aquest any volem tornar-hi!

COMISSIÓ DE REIS
 

Des de la Comissió de Reis de Balsareny us volem fer saber que estem treballant per tornar a rebre els Reis i el Príncep Assuan com es mereixen.
 
Aquest any, i per motius aliens a la nostra voluntat, el Príncep Assuan el saludarem al Casal Cívic i no al Sindicat. Ho farem el dia 18 de desembre a les 18h. Tot i el canvi de localització, ens han avançat des de la Casa Reial de l’Orient que el Príncep i els seus ajudants arriben amb moltes ganes de saludar tots els nens i nenes de Balsareny. El Princep podrà recollir totes les vostres cartes i les farà arribar als Reis com tots els anys. De tota manera, caldrà esperar a veure com evoluciona la pandèmia, per poder conèixer els petits detalls de la trobada. Tot i això, la Comissió i la comitiva de l’Orient estem treballant amb moltes ganes i il·lusió.
 
Com que l’any passat el Príncep va estar molt content amb les bústies que tots podíeu trobar a les botigues de Balsareny i li van agradar moltíssim les vostres cartes, ens ha demanat que les hi tornem a deixar, pels que no hagin pogut venir. Però com que ja haurà recollit la majoria de les  vostres cartes, li agradaria molt que hi deixeu  un dibuix sobre com voleu rebre el Princep Assuan o els Reis de l’Orient. Entre tots, el Príncep triarà uns quants dibuixos, que seran premiats. Animeu-vos a dibuixar!.
 
Igualment estem preparant la cavalcada com cada any per al dia 5 de gener. Si la pandèmia ens ho permet tornarem a fer una cavalcada tan lluïda com sempre, o més. Treballarem perquè tothom pugui saludar els Reis als carrers, al balcó de l’Ajuntament i als trons de la plaça de l’església.
 
Nosaltres (com que tenim alguns contactes a la Casa Reial de l’Orient) ja hem entregat la nostra carta. Hem demanat als Reis noves carrosses per a l’any vinent. Si més no, hem demanat que ens toqui la loteria del Nen (hi podeu jugar tots vosaltres també, amb les participacions de la Comissió ) i poder així fer una nova renovació que ja toca!
 
Tan sols ens queda desitjar-vos unes molt bones festes de Nadal i molta salut  per a tothom.
 
La Comissió de Reis de Balsareny
Foto: Reis 2021 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.