dimecres, 15 de setembre del 2021

Ràdio Balsareny: energies renovades

'De fora vingueren'
 
 
Aquest setembre, a Ràdio Balsareny comencem la temporada amb energies renovades. A part de la programació automatitzada, retornen alguns dels programes que han fet un parèntesi estiuenc o pandèmic; i per si no n’hi hagués prou, la graella s’amplia amb dos programes nous: “El catamarà” i “De fora vingueren”.
 
Tomàs Merinero segueix amb el seu “Habla conmigo” tres matins a la setmana. 

Xarli Diego
 
Torna “Omple’t de lectura”, amb novetats i entrevistes. Comencem entrevistant Xarli Diego, comunicador, escriptor i conductor del programa “El catamarà” a Ràdio Balsareny. No t’ho perdis, que promet!


Tornen els nostres dj’s (Xus i Josele). El Xus presenta “Autoestima electrònica”, amb nou horari: els divendres de 9 a 10:30 del matí. I el Josele reprèn “Addicting music” els divendres, de 17:00 a 19:00.
 
Després d’una temporada intermitent (maleïda pandèmia!), tornen també “Esports amb el Jep”, els dilluns, dimecres i divendres de 22:00 a 23:30; i els programes presentats pel Serafín (“Avui parlarem de?” i “Els millors èxits de?”).
 
Continuen també els incombustibles rockers de Ràdio Balsareny (Paulí i Narcís), amb el “Rocktime”.
 
I recuperem els programes que emetem amb col·laboració amb altres companys i altres emissores municipals: “Ciberclick”, “La moixiganga”, “La llanterna màgica”, “Actualitat”, “Coblejant” o “De més enllà”.
 
'De fora vingueren'

Finalment, “De fora vingueren” és una proposta híbrida entre un magazine de tarda i un late night. Apte per a tots els públics, s’emet en dimarts alternatius de 9 a 10 del vespre, i va estrenar-se el 31 d’agost. Els seixanta minuts de programa giren entorn a l’entrevista a una persona de Balsareny que ens parla de les coses properes i ens dona l’excusa perfecta per conèixer el poble i la seva gent, des de dins, a través de reportatges, música, missatges, concursos, i sobretot, la complicitat del públic. 

'De fora vingueren'

La conducció del programa va a càrrec de Marc Vilardell, qui, juntament amb Dani Reina i Imma Pladevall, indaga de manera “gamberra” i hilarant en els llocs, l’humor i l’espontaneïtat de la societat balsarenyenca. Tot plegat amb la col·laboració especial de la Iaia Lourdes, una senyora jubilada de poc que s’ha traslladat de la capital catalana a la població de Balsareny, i gràcies a les seves ganes d’integració i a la seva voluntat de servei públic porta la corresponsalia del programa, i de passada fa noves coneixences. 

Com no pot ser d’altra manera en ple segle XXI, les xarxes socials (Instagram i Facebook) i el contacte amb l’audiència són permanents, ja que a part de la participació directa del públic, podreu escoltar-ne la programació en diferit una setmana més tard. La primera entrevistada va ser la Sandra Orgaz, que va passar amb nota la prova de foc de l’estrena. 

Text i fotos: Ràdio Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.