diumenge, 11 d’octubre del 2020

L’estiu a casa: atenció i servei a la Piscina Municipal

BALSARENY AVUI 



Aquest estiu, tot i la pandèmia de la covid-19, la piscina va poder obrir al públic de l’1 de juliol al 13 de setembre de 2020, i els dotze primers dies van ser portes obertes per la gent de Balsareny. Com els darrers anys Aquasos, d’Igualada, ha estat l’empresa que ha contractat els treballadors (recepcionistes) i el grup JTA Gestió Esportiva S,L els socorristes. Coneguem-los. 

Maria del Mar Galbis, de Balsareny, recepcionista, ens comenta que és un any trist per la raó d’una pandèmia que ens ha obligat a haver de prendre unes mesures que no han estat agradables per a tothom: posar-te gel hidroalcòholic i que tothom porti la mascareta a l’entrar i sortir del recinte, i prendre la temperatura a tothom i controlar l’aforament per a poder gaudir del recinte amb un espai verd i agradable.  

També ens diu que aquest any és el segon que ha fet aquest servei estiuenc i n’està molt contenta. No ha tingut cap tipus d’incidència, ja que tothom ha estat molt conscient del que la llei marcava. Per tot això, la seva observació global és molt positiva, tret d’haver de conviure amb la covid-19.  

Blanca Soler i Cerdà, de Balsareny, i també recepcionista, ens diu que és el primer any que ha tingut l’oportunitat de fer aquesta feina, i ens confirma que entre les mesures que van haver d’adoptar per la covid-19 hi va haver la d’apuntar el número d’abonat.  

“Com que érem tres recepcionistes, ha estat del tot satisfactori, perquè ens hem combinat els torns a la mesura més bona per a totes. No hi ha hagut cap incidència greu, tot i l’epidèmia. El poble ha respost positivament, sempre conscient de respectar les normes. Estic molt satisfeta de poder comprovar i conèixer gent d’altres pobles. Com a particularitats, enguany no s’han venut entrades, i cal dir que els darrers dies d’obertura hi va haver molt poca gent”.  

Bika Soler Nadal, de Balsareny, com a primer any de recepcionista ens afirma que s’hi ha trobat molt bé. “De ben segur que, com us hauran dit les meves companyes, ha estat un any dur. A conseqüència de la pandèmia s’han hagut de fer i prendre les mesures que marca la llei: mascareta a l’entrada, prendre la temperatura... Jo, personalment, per causes alienes d’una altra companya, he de dir-vos que tan sols hi he estat treballant les últimes tres setmanes. En general la gent, els usuaris, ha estat molt conscienciada, cosa que ens ha fet molt més agradable la nostra feina”.  

Marc Català i Martí Garcia han estat els socorristes. Ens diuen que s’hi han trobat molt bé, a Balsareny, tot i que a conseqüència de la covid-19 han hagut de controlar distàncies entre tovalloles, distàncies dins del recinte i control de l’aforament permès dins les disposicions de la llei. “Enguany no hem treballat per a altres piscines”.  

“Com a anècdota puc explicar”, diu el Marc, “que just quan portàvem només una setmana de feina, en un moment donat li van pujar els bessons a una senyora quan es trobava dins l’aigua. Passats uns moments d’incertesa, però, no vaig haver de tirar-m’hi”. Tot i això, el Marc ens comenta que va passar un bon ensurt.  

“Com a observació puc dir-vos que enguany la piscina va haver de tancar més aviat del previst, ja que els darrers dies hi havia molt poca gent. Resumint, un any incomplet per culpa de la pandèmia, però molt satisfets de poder treballar dins la temporada”.  

Josep Gudayol i Puig

Fotos: Grup Piscina 2020

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.