divendres, 16 d’octubre del 2020

Estrena de la sèrie ‘Altafulla’


El proper 18 de desembre a les 20:30 s’estrenarà a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa la sèrie Altafulla: Tot és possible. Una sèrie de quatre capítols que narra les desventures i il·lusions dels personatges d’aquesta localitat costanera juntament amb els d’un fictici Sant Feliu. Els secrets, l’amistat, els sentiments i les mentides seran la pedra angular que posa nom als capítols i que faran moure la trama, trepidant i profunda alhora; en direccions dispars amb girs poc previsibles.

La doble vida de la Mònica, el futur abrupte que es presenta a la família Querol, l’escàndol a l’empresa Gotlieff Investments i la possible represa d’una antiga relació entre el Nil i la Gemma són el punt de partida de la sèrie; que capgiren, en només quatre dies, un Nadal molt esperat. Les esperances, incerteses i represàlies es barrejaran amb tragèdia, tendresa i la força per tornar-se aixecar tot posant a prova tots els personatges, que mostraran en cada repte les seves diferents cares. 

La sèrie consta de quatre capítols d’uns quaranta minuts amb un repartiment majoritàriament de la Catalunya central –amb una bona representació de balsarenyencs– provinent del món teatral amateur, però també semiprofessional i professional d’escoles consolidades, com per exemple Eòlia i Nancy Tuñon. El rodatge es va realitzar, durant vuit mesos gairebé ininterromputs, durant el 2016 amb un ampli desplegament de professionals tècnics amb formació sòlida en centres com l’ESCAC que es van desplaçar des de Balsareny i Manresa fins a Altafulla, passant per Puig-reig, Berga, Súria, Artés, Navàs, Sant Joan de Vilatorrada o Barcelona, entre altres. La participació en el projecte ronda les 200 persones, amb tots els equips propis d’una sèrie professional, entre els quals hi ha figures de consolidat prestigi com Míriam Ponsa o Marta Abella, i la supervisió final del projecte d'Esteve Rovira.

La peça, nascuda al l’INS Lluís de Peguera en format de treball de recerca de la mà de Marc Comabella i Mireia Ferré, ha mantingut sempre la vocació d’excel·lència i ha treballat dur per mantenir uns estàndards de qualitat malgrat la modèstia del pressupost i dels mitjans. Tot i les dificultats pròpies d’un projecte com aquest, en què la dilatació en el temps ha estat un mal inevitable, l’aposta per un producte de quilòmetre zero, en català i vinculat a la realitat tangible marca els quatre capítols d’entreteniment que interpel·len, amb pas segur, la complicitat del públic. 

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web i a les taquilles del teatre. Per qüestions sanitàries ha calgut restringir el màxim d’entrades consecutives a 6, per la qual cosa els grups de més persones hauran de seure en agrupaments múltiples de 6. 

L’estrena comptarà amb una presentació de luxe a càrrec d’Elisabet Carnicé, així com la presència d’amics i col·laboradors de reputada trajectòria. Tot i que encara no han transcendit gaires detalls sobre l’estrena, es preveu que la sèrie es projecti en dues parts, de dos capítols cadascuna, amb un refrigeri a la mitja part. 

Les novetats sobre la posada de llarg del projecte es poden anar seguint setmana a setmana a les xarxes a través d’ @altafullalaserie.


Text i fotos: 

EQUIP DE COORDINACIÓ I COMUNICACIÓ

D'ALTAFULLA - LA SÈRIE

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.