dissabte, 5 d’octubre del 2019

Trobada de puntaires



El dia 29 de setembre, a la plaça del Rector Roc Garcia, les Puntaires de Balsareny van celebrar la seva 21a trobada. Hi van reunir 84 puntaires d'arreu de Catalunya vingudes de: Sant Pere de Riudebitlles, Sant Esteve Sesrovires, Gironella, Bagà, Pallejà, Arenys de Munt, Sant Vicenç de Castellet, Terrassa, Sant Pere de Vilamajor, Artés, Navàs, Sallent, Puigcerdà, Manresa, Sant Hipòlit de Voltregà, Berga i Sabadell.

Va ser una matinal que començà emboirada i on de mica en mica el sol va sortir esplèndid, fent lluir una plaça plena de grans treballs manuals. Uns treballs que, amb il·lusió, traça i moltes hores de dedicació, les puntaires mostraven als visitants.

Aquesta trobada va comptar, entre altres, amb el suport de l'Ajuntament de Balsareny, el Casal Cívic i l'Associació Els Ametllers i amb la col·laboració de molts dels establiments i empreses locals.

I un any més en Tomàs Merinero, amb el seu distintiu de Ràdio Balsareny, va amenitzar la festa amb música i amb les seves paraules.

Enguany també cal agrair la participació dels Gegants de Balsareny, que van acceptar, de bon grat, acompanyar aquesta matinal amb la seva presència.

Bonic dia i bonics treballs, amb els quals es va obsequiar el nostre poble un any més a la Trobada de les Puntaires de Balsareny.

Felicitats i per molts anys!

Text i fotos: Jordi Vilanova


  






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.