dilluns, 14 d’octubre del 2019

SonaB: Cherry & The Ladies




Aquest mes d'octubre, dins l'agenda de concerts Sona B, hem pogut gaudir de
Cherry & The Ladies, una girl band composta per 6 músics, que va
començar l'any 2008.

El seu estil radica en el Rock and Roll i el Pop-Rock, des del clàssic al gamberro. El seu so és únic, però amb clares referències: Tequila, Fito y Fitipaldis, M Clan, així com d'altres més internacionals: The Beatles, Status Quo, The Clash, Chuck Berry...

Aquestes sis noies van fer vibrar la sala Sindicat des de bon principi i, amb escreix, van saber guanyar-se un públic animat i entregat. Tant es així, que tots aquells que com de costum contemplen els espectacles del Sona B des de la graderia, van acabar tots a pista, ballant amb les seves cançons.

Una banda magnífica dins un projecte cultural que reflecteix, novament, l'excel·lent feina dels organitzadors del Sona B, fet evident en la seva agenda, la qualitat i el talent musical.


Com a notícia d’última hora, ens informen que s’han anul·lat les actuacions de la banda Rubbersoul. amb el concert “The Beatles Tribut”, prevista per al dia 9 de novembre, i també la d’El Quico, el Cèlio i el Mut de Ferreries prevista per al mes de gener. És a dir que, si no hi ha novetat, el Sona B no es reprendrà fins al 8 de febrer amb el concert de Gemma Humet

Jordi Vilanova
Fotos: Sarment

  









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.