dimecres, 8 de maig del 2019

Judit Capdevila, Pubilla de la Catalunya central


El cap de setmana del primer de maig, en un acte celebrat als Jardins Artigas de la Pobla de Lillet, la pubilla de Balsareny, Judit Capdevila, va ser escollida Pubilla de la Catalunya Central. L’acompanyaven en l’acte de proclamació l’hereu balsarenyenc, Ferran Galiano, i la pubilla i l’hereu infantils, Estel Dalmases i Pol Seuba, juntament amb un munt de  pubilles i hereus de les comarques del Bages, Moianès, Anoia, Solsonès i Berguedà. Amb aquesta elecció, la Judit agafava el relleu de l’anterior pubilla, Anna Rovira, del seu mateix poble.


L’Hereu de la Catalunya Central que l’acompanyarà serà el navassenc Jordi Busquets, que en aquest cas substitueix el solsoní Albert Colell.

Els santfruitosencs Mariona Sagués i Roc Grandia faran parella en aquest cas com a primera dama i primer fadrí, en substitució dels navarclins Laia Medalla i Bernat Bernabeu.

Finalment, la pubilla de Solsona, Laia Ribalta, rellevarà la pierenca Eva del Pozo com a segona dama, i Bernat Gil, d'Òdena, ha estat nomenat segon fadrí en substitució del navassenc Roger Riera.

La Judit prenia possessió del càrrec amb unes emocionades paraules d’agraïment, especialment per al seu germà Gerard, qui la va introduir en el món del Pubillatge. L’enhorabona i per molts anys!

Sarment
Fotos: Núria Centellas



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.