dimarts, 22 de setembre del 2015

L'estiu des de la piscina

BALSARENY AVUI

L’estiu a casa des de la piscina municipal

Un any més el servei de la piscina municipal de Balsareny ha estat magnífic. Per recordar-ho s’han recollit unes breus impressions de les persones que durant aquest estiu 2015 han dedicat el seu temps i servei als balsarenyencs, ja sigui des de la recepció del complex o com a socorristes, amb la seva vigilància. 

L’equip ha estat format per tres recepcionistes (Jordi Alavedra, Francisco Garcia i Josep Galera) i dues socorristes (Kate Vall i Marina Obradors). Aquest any els horaris de treball han estat de matins i tardes amb jornal de 8 hores i amb intervals de descans de tres dies, després de treballar sis dies seguits.

Jordi Alavedra Escorsell: Estic content d’haver pogut fer aquest servei al vostre poble. Les instal·lacions són magnífiques i la gent en general ha estat molt correcta i agradable, així com els companys de feina. I puc assegurar-vos que les meves responsabilitats han estat sempre respectades.

Francisco Garcia Lozano: És el primer any que accedeixo a aquesta feina i estic molt content. He tingut una impressió molt bona en general, amb usuaris i companys. A més a més de les tasques.

Josep Galera Morales: Aquest és el segon any que gaudeixo del servei al nostre poble. Aquest any crec que ha fet molta més calor i això ha fet que vinguessin més usuaris, sobre tot el mes de juliol. I personalment aquest ha estat un millor any, a causa del contracte de 40 hores a través de l’Ajuntament. Penso que estar a la recepció et dóna oportunitat de conèixer a molta gent, cosa que t’enriqueix amb el tracte quotidià.

Kate Vall Roura: Enguany fa vuit anys que disposo del carnet de socorrista, i per això puc gaudir d’una feina que m’agrada molt. He vingut a Balsareny gràcies a la plaça-concurs de l’empresa Acuasos. I la veritat és que he estat com a casa, com en una segona família. No he tingut cap emergència de salvament i alguns usuaris han sigut bons amics.

Marina Obradors Canals: És el primer any que tinc aquesta feina i estic molt contenta. Us puc dir que n’he tret una impressió molt bona. En general tothom ha sigut molt respectuós i l’estada amb els companys formidable. La piscina es troba en molt bon estat, però us he de dir que els vorals de la zona de bany patinen molt i són perillosos. Fins al moment d’aquesta entrevista no he hagut d’intervenir en cap tipus de socors, tot i que en algunes ocasions he hagut de cridar l’atenció per tal d’evitar incidències i recordar les normes de seguretat.

Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.