dimecres, 2 de setembre del 2015

Celebració del Grup de Suport al Dr. Cañellas



Avui, dia 2 de setembre, el Grup de Suport al Dr. Cañellas ha muntat una senzilla, però emotiva, festa per celebrar que Balsareny podrà continuar comptant amb el serveis del metge de capçalera Josep Cañellas, després que la Conselleria de Sanitat arxivés l’expedient que se li havia obert mesos enrere. Com hem informat al llarg dels mesos anteriors, l’expedient va generar una enorme preocupació al nostre poble, que es va organitzar en diversos actes públics de suport i amb la recollida de més de tres mil signatures demanant que l’afer es resolgués favorablement, com finalment ha estat. La mobilització va ser conjunta amb veïns de Monistrol de Montserrat  i de Castellbell i el Vilar, en defensa també de dos altres metges que van ser expedientats.

L’acte d'avui, que ha concentrat molta gent a la Sala Sindicat, ha constat d’unes paraules de Montse Soler, en representació del Grup de Suport, donant les gràcies al poble de Balsareny per la seva mobilització. El fet d’aconseguir l’objectiu desitjat, ha dit, «no ha estat un miracle», sinó el resultat de la feina de «tot un poble fantàstic, unit per una mateixa causa». També ha tingut un record emocionat per al doctor Emili Viudes, de Castellbell i el Vilar, un dels que també havia estat expedientat, i que ha mort fa pocs dies.

A continuació, Josep Cañellas ha pres la paraula per expressar el seu agraïment al poble de Balsareny i a totes les persones que li han donat suport. Ha fet esment del neguit que a ell i a la seva família li havia suposat aquesta situació, i ha manifestat la seva satisfacció per poder continuar exercint la seva feina al servei del poble. Un poble que ha clos l’acte cantant una cançó improvisada per expressar l’alegria dels balsarenyencs per la feliç resolució del cas i agraint la feina del metge, de qui ha dit que el «volem sempre a Balsareny». La festa ha acabat menjant coca i bevent cava.

Sarment
Fotos: Sarment



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.