dijous, 3 de setembre del 2015

Comença amb èxit la Setmana de la Joventut


















El dimecres dia 2 al vespre es va inaugurar la XIII Setmana de la Joventut, que organitza el Consell de Joventut de Balsareny amb la Regidoria de Joventut.  El pregó, alegre i desenfadat, el va llegir la Marta Jurado; s’hi va destacar que un jove que formava part del Consell organitzador ara és l’alcalde del poble, i es va especular sobre la possibilitat que ho  arribés a ser durant 30 anys, com l’alcalde anterior. Aquest any no hi va haver la «penjada del porc», ja que el «porc» s’havia de buscar durant el joc de nit que començava tot seguir. En aquest joc hi van participar 27 equips, que passades les 10 de la nit es van disseminar pel poble per tal de realitzar les proves. L’equip «DobleV» en va resultar guanyador: també havia guanyat el torneig de voleibol amb què havien començat les activitats el dia anterior, i així mateix els seus membres van ser els que van trobar el porc, que, ara sí, penjarà al balcó de l’Ajuntament fins la Rebentada del dissabte.

Les activitats de la Setmana continuaran avui dijous amb cinema a la fresca, a la piscina (amb Big Hero i El mayordomo); divendres, amb un sopar popular i monòleg a càrrec de Juan Solo & Enric Companys; dissabte, les tradicionals Garri’n’kanes infantil i juvenil, la Rebentada del porc i el Correabeuradors, i un concert, gratuït, amb Pachukos i Arradio Rosita; i el diumenge, la baixada d’andròmines i el Tussikint’1. En cas de mal temps els actes es celebraran al Sindicat, excepte les Garri’n’kanes, que se suspendrien. Felicitem els organitzadors de la festa perquè amb el seu esforç ajuden a donar vitalitat al poble.

Vegeu més informació i fotografies al facebook de l'Ajuntament

Sarment
Fotos: J.Selgas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.