diumenge, 5 d’abril del 2015

Resolució de l'Assemblea 'Gent de Balsareny'

OPINIÓ

Reunida l’Assemblea Gent de Balsareny, en data 28 de març de 2015, s’aprova la següent resolució:

Sent coneixedors que l’Institut Català de la Salut ha obert un expedient al metge Dr. Josep Cañellas i Isern, del CAP de Balsareny, volem manifestar:
  • La nostra solidaritat amb el Dr. Cañellas, per la seva tasca de servei al poble de Balsareny, en tots els àmbits, no només mèdics, sinó socials i culturals, així com pel seu respecte vers els pacients i la seva ètica professional.
  • Que ens pronunciem en defensa de la sanitat pública, amb tot els seu caràcter assolit, públic, universal, gratuït, de qualitat, integral, solidari i d’equitat garantida. Per tant, defensem el caràcter PÚBLIC de la nostra sanitat.
  • Que estem radicalment en contra de la privatització i la comercialització de la salut i la protecció social, perpetrada per CiU i emparada per ERC.
  • Que donem total suport a les mobilitzacions dels veïns de Balsareny, i a totes les actuacions envers resoldre favorablement aquesta situació.
Per tot això, reclamem la retirada immediata de l’expedient al Dr. Josep Cañellas, per tal que pugui seguir exercint la seva tasca com sempre ha fet, entre els seus veïns i veïnes.

Balsareny, 28 de març de 2015       
    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.