dijous, 15 de setembre del 2022

Primer partit de la Unió Esportiva Balsareny al nou camp de gespa artificial

U. E. BALSARENY

 
Dissabte dia 10 de setembre es va celebrar el primer partit de futbol a la nova gespa artificial de la Zona Esportiva Municipal “Els Ametllers”.
 
L’equip sènior masculí de l’entitat va jugar un partit amistós amb l’equip del CE Moià, que milita a la 3a categoria catalana. Cal esmentar que el Moià aquest any celebra el seu centenari i va ser obsequiat amb una samarreta del club signada per tots els seus jugadors.
 
L’equip visitant va fer valdre la seva categoria i va ser superior als balsarenyencs, que ho van donar tot. El resultat (el menys important als partits de pretemporada) va ser 1-8.
 
La Unió Esportiva Balsareny va donar la cara, fins i tot avançant-se al marcador amb una gran jugada acabada per en Pol Carreté. Però se li van acabar les piles ben aviat i va ser quan els visitants van imposar la seva qualitat i millor condició física.
 
Perquè quedi per la posteritat esmentarem els jugadors que van participar al partit després d’uns quants anys de no tenir futbol a Balsareny.
 
Van jugar Eric Montaña, Sergio Alcalá, Pau Sorroche, Pol Carreté, Diego Ruiz, Omar Kazzout, Joan López, Roger Lasheras, Ivan Garcia, Lluís López i Antonio GómezTano”. Més tard van participar al partit Kilian Pintor, Joan Chávez, Ayoub Bouhmidi, Eloy Rivero i Andreu Pino.
 
Caldria destacar que, de l’equip inicial, nou dels onze jugadors són balsarenyencs, en una aposta decidida del club per la gent de casa.
 
La plantilla, tot i que no van participar en aquest primer partit, la completen els següents jugadors: Oriol Caparrós, Artur Pérez, Antonio SánchezTonchu”, David Carmona i Moisès Garcia.
 
Tot el cos tècnic, el primer entrenador Ferran Morral, els auxiliars Xavi Garcia i Carlos Dolado i el delegat Jordi Serra, i 16 jugadors dels 21 que conformen la plantilla són balsarenyencs.
 
Cal destacar una afluència massiva de públic, molt il·lusionat en tornar a veure de nou futbol amateur a Balsareny. Un públic ben animat; també s’ha de subratllar una grada d’animació dels aficionats més joves, que anaven vestits amb la samarreta d’aficionat que ha dissenyat el club per a aquesta temporada i que podeu adquirir a les oficines del club en dia de partit o d’entrenament o dirigint-vos a qualsevol membre de la Junta.
 
Des de la Junta de la Unió Esportiva Balsareny volem agrair enormement el suport donat en aquest primer partit i demanar que no es defalleixi en donar suport, no només a l’equip sènior masculí, sinó també a l’equip sènior femení de futbol7, als veterans i als equips de futbol formatiu, a l’escoleta, als prebenjamins i als alevins.
 
Si esteu interessats en el projecte, si voleu que us l’expliquin, si us en voleu fer socis o voleu comprar la samarreta d’aficionat del club, us podeu dirigir al nostre correu electrònic uebalsareny2022@gmail.com i estarem encantats d’atendre-us. També podeu passar per les oficines del club a la mateixa Zona Esportiva Municipal en horaris d’entrenaments i/o partits.
 
Endavant, Unió Esportiva Balsareny!
 
Unió Esportiva Balsareny
Fotos: Alfred Selgas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.