dijous, 13 de gener del 2022

Agraïment de la Comissió de Reis


Després de l'arribada del Príncep Assuan i la cavalcada de Reis volem fer un petit balanç dels actes duts a terme per la Comissió de Reis. Estem contents d'haver pogut recuperar la presencialitat d'aquestes festes, tot i les mesures obligades per la pandèmia.
      Per aquest motiu, volem donar les gràcies a tothom per la seva col·laboració, especialment als nens i nenes de Balsareny i les seves famílies. Els agraïm la seva paciència, i el seu fantàstic comportament en tots els actes, fent-nos molt fàcil la feina i seguint en tot moment les recomanacions sanitàries.
      Com cada any, hem comptat amb la col·laboració de l’AMPA per organitzar l’arribada del Patge a les escoles.
      Aquesta vegada ens hem vist obligats a canviar el lloc de la rebuda al Príncep Assuan del Sindicat al Casal Cívic. La bona predisposició i l'ajuda rebuda per part de les responsables i treballadores del Casal Cívic ens han fet sentir molt ben acollits. Per aquest motiu, creiem que podríem seguir fent coses plegats en els propers anys.
      Volem agrair també des d'aquí al Príncep, als  Reis i als patges que van participar en els actes la seva implicació, i esperem que vulguin continuar cooperant amb nosaltres durant molts anys.
      Estem molt contents que aquest any en Jordi, Hereu, i la Berta, Pubilla de Balsareny, ens hagin acompanyat en la cavalcada. Igualment volem donar les gràcies a Els K+Sonen per la seva actuació i compromís envers la cavalcada, en la qual no ens han fallat mai. I als campaners de Balsareny (en Marc, en Xavi i la Laia), que, amb el repic de campanes, donen el to de solemnitat necessari als actes de la plaça.
      Però heu de saber que hi ha molta altra gent que ens dona un cop de mà de manera desinteressada i als quals també volem expressar el nostre agraïment, com la Mercè Farràs, que es cuida dels cabells i les barbes de SSMM, així com del maquillatge, perquè llueixin al màxim després del llarg viatge des d'Orient. I a la Isabel Ribera, que ens ajuda molt a posar guapos els Reis i els Patges. I també a l'Alba, la Neus, la Mercè i la Leila. Igualment a l'Adrià, al Guillem, al Xavi i al Toni per acompanyar-nos durant el recorregut de la rua. Al Pep, perquè sempre hi és.
      També al Josep Maria Rubí, que és l'ànima de les carrosses, juntament amb els tractoristes i els furgonetistes. I al Jordi Sarri, que immortalitza tots els moments.
      Al Pol i la família Xandri, que tiren els petards que avisen de l'arribada. I sobretot a l'Associació de Botiguers de Balsareny i els establiments que col·laboren amb nosaltres venent loteria o fanalets i fent una llumeta. Moltes gràcies.
      I no ens volem descuidar tampoc dels treballadors municipals (administratius, tècnics, vigilants  i als components de la Brigada) per la seva bona feina.
      I si ens hem descuidat d'algú, us en demanem disculpes. Sigui com sigui, moltes gràcies a tots. L'any vinent hi tornarem i encara serà millor. Salut i ens veiem de nou al proper Nadal!
 
Comissió de Reis de Balsareny

Foto: A.Selgas 2022 (Arxiu Sarment)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.