dijous, 13 de gener del 2022

ABCB: Campanya de Nadal

 
 
L’Associació de Botiguers i Comerciants de Balsareny, ABCB, ha tornat a crear ambient nadalenc amb les butlletes que reparteixen als seus clients. Sembla que és una campanya que agrada al públic. Aquest any s’han sortejat 12 premis per un valor de 50 € cada un, fraccionats en dos vals de 20 € i un de 10 €, de manera que el guanyador els pugui gastar al seu gust.
 
Com cada any, han recollit les butlletes de tots els comerços i les han ajuntat en un únic sac. La junta de botiguers (Carmelo Dolado, Sandra Montoya i Jordi Grané) va fer el sorteig públicament i va prendre nota del resultat per comunicar-lo als guanyadors. Aquests premis són segurs i la gent els rep amb entusiasme.
 
Aquest any, com a novetat, cada botiga o comerç timbrava les butlletes i, d’aquesta manera, a part de saber qui havia repartit els premis, també es premiava les botigues que els havien donat. Una forma més de crear il·lusions. L’import dels premis va a càrrec de l’ABCB, i l’Ajuntament paga les butlletes i la propaganda.
 
L’Associació de Botiguers i Comerciants també col·labora amb la Comissió de Reis i ofereix els seus establiments per instal·lar les bústies reials i ajudar amb les lluminetes que omplen els clients. Així s’ajuda a realitzar la festa que, sobretot la canalla, espera amb tanta il·lusió.
 
Les botigues i comerços estan animats a continuar aquesta i altres campanyes que els fan presents al poble i creen caliu amb els clients.
 
Junta ABCB
Fotos: Jordi Grané

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.