dijous, 29 d’abril del 2021

Els Dansaires hem tornat a ballar a la plaça


Davant la impossibilitat d’assajar presencialment, i en la incertesa de si es podria ballar a la plaça per la Festa Major, alguns dels nostres dansaires van assajar a casa per preparar un petit vídeo, que vam penjar a les xarxes socials la diada de Sant Marc, patró de Balsareny.
 
Finalment, les tradicionals ballades de Sant Marc es van poder celebrar d’una manera que es començava d’aproximar a la normalitat. Així, a la plaça de l’Església, amb totes les mesures de distanciament i seguretat necessàries, van poder ballar els Bastoners, el Ball de la Faixa i les dues colles locals de Geganters; i amb ells, alguns dels nostres dansaires, que van poder oferir al públic en persona els balls que havíem preparat i enregistrat: el Contrapàs de Sant Genís, Picar i Dansar i l’havanera Tornaré. Ens va agradar molt, després de més d’un any de no poder ballar, retrobar-nos, estar junts i sentir novament l’escalf del públic i agrair els seus aplaudiments. Esperem que ben aviat, la societat en general i el món de la cultura popular en particular, puguem recobrar la plena normalitat i puguem reprendre els assajos i preparar noves actuacions. Mentrestant, moltes gràcies en aquest Dia Internacional de la Dansa.
 
Dansaires dels Pastorets de Balsareny
Fotos: A. Selgas / J. Vilanova / Dansaires Pastorets



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.