dimecres, 21 d’abril del 2021

‘Bianco’, un nou espectacle de Tempo


El passat dia 11 d'abril vam tenir el goig de retrobar-nos, un mes  després de l'anterior edició, amb els espectacles familiars "Tempo". 

En aquesta ocasió, Elisa Jorba, dinamitzadora cultural, ens presenta un nou gran espectacle: "Bianco", de la companyia LaBú Teatre.

És la història d’una noia que treballa en un antic hostal desolat i que rep la visita inesperada d’un entranyable viatger, que la convida a obrir les portes i finestres del seu cor. Una trobada especial que conduirà la protagonista cap a una nova manera de veure la vida.

L’acceptació del canvi, com ens modifiquen els canvis de la nostra vida −ja siguin grans o petits−, com gestionar-los i enfocar-los de la manera més adient, la fi d’un record, deixar anar per evolucionar com a persones, la pèrdua d’algú o d’allò que estimes… Són valors universals que, en la societat actual, sovint passen desapercebuts i des d'aquesta obra  ens ho expressen mitjançant un llenguatge escènic visual, còmic i poètic.

Bianco és el primer espectacle de LaBú Teatre, que en el seu primer any de gira, va obtenir un premi internacional a Millor Espectacle del Festival FITC de Bucarest, Romania. Va ser estrenat l’any 2017 a la Fira Europea de Arts Escèniques per infants: Feten de Gijón, i presentat a la Mostra d’Igualada, a França, Romania, República Txeca, Alemanya i Itàlia. Gràcies, una vegada més, a la dinamització cultural de Balsareny, n'hem pogut gaudir en una nova tarda de bon teatre a la Sala Sindicat.

Enhorabona i per molts anys!
 
Jordi Vilanova
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.