divendres, 20 de setembre del 2019

Festa de la Mare de Déu del Castell

LA VEU DEL CAMPANAR


Va tenir lloc el passat dia 8 de setembre. Es va celebrar l’eucaristia a les 5 de la tarda. Va presidir l’eucaristia el rector de la parròquia, Mn. Antoni Bonet, i els cants van ser animats per membres de la coral Sant Esteve amb acompanyament musical a càrrec de Mn. Joan Bajona. Va participar-hi la pubilla de la Catalunya central i la pubilleta de Balsareny i, per part de l’Ajuntament, l’alcaldessa i alguns regidors. Com es costum, va fer-s’hi present la família del baró de Balsareny i en acabar es va lliurar una postal record amb un fragment dels Goigs a la Mare de Déu del Castell, i es va compartir un piscolabis gentilesa de l’Ajuntament. Van assistir-hi unes 80 persones i el bon temps ens hi va acompanyar.

Catequesi d’infants 

Està previst que els de 3r de primària es trobin els dilluns de les 12 a les 13 h. i els de 4rt de primària, corresponent a la Primera Comunió, els dimarts de les 12 a les 13 h. a la Llar parroquial. 

Els nous de 3r, cal que els pares vinguin a fer la inscripció al despatx parroquial dimecres de les 11 a les 12 h. o bé divendres de les 5 a les 6 de la tarda. Es començaria els dies 7 i 8 d’octubre (dilluns i dimarts).

Proposta d’escolans

La Parròquia pensa fer la invitació a fer d’escolans a aquells que han fet la Primera Comunió i a aquells que s´hi preparen per fer-la l’any vinent. El compromís seria d’un cop al mes a l’eucaristia de les 12 h. del diumenge.

Felicitats a la parella índia de nuvis de Balsareny que van contraure matrimoni amb el ritual indi aquesta setmana i per la celebració festiva tan oberta, generosa i original que es va fer al local del Casino de la nostra població de Balsareny. Gràcies per tot i per molts anys!

Mn. Antoni Bonet i Trilla

Agenda Cultural - Octubre

Dissabte, dia 5: A les 12 h. Eucaristia a Sobirana de Ferrans. Aplec del Roser

Diumenge, dia 6: ‘La veu del campanar’ per Ràdio Balsareny de les 10 a les 10,15.

Dilluns, dia 7: Catequesi 3r Primària, de 12 a 13 h.

Dimarts, dia 8: Catequesi 4t Primària, de 12 a 13 h.

Dimarts, dia 8: Eucaristia a les 5 de la tarda al Casal Verge de Montserrat

Diumenge, dia 20: Eucaristia a les 10 h. a Argençola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.