dimecres, 11 de setembre del 2019

Els Rapsodes celebren el Centenari de Joan Brossa




El passat diumenge 8 de setembre, els Rapsodes dels Pastorets de Balsareny van fer la tradicional lectura de poemes a la Biblioteca Pere Casaldàliga; un acte que ja es pot dir "tradicional" perquè fa quinze anys que es va repetint, amb versos de poetes com Jacint Verdaguer, Joan Maragall, Joan Salvat-Papasseit, Josep Carner, Màrius Torres, Josep M. de Sagarra, Salvador Espriu, Pere Quart, J. V. Foix, Climent Forner i Pere Casaldàliga, entre altres.

Aquest any es commemorava el centenari de Joan Brossa. El recital va anar acompanyat d'una projecció de poemes visuals del mateix Brossa, preparada per Ana Pérez Hidalgo, i va acabar amb el cant d'Els Segadors, dirigit per mossèn Joan Bajona.

Els Rapsodes fan constar el seu agraïment a tots els assistents per la bona acollida, i a l'Ajuntament i a la Biblioteca (que fa temps que té exposada una petita mostra de l'obra del poeta) per la seva col·laboració.

Pastorets de Balsareny
Fotos: Ana Pérez Hidalgo
(Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.