divendres, 22 de març del 2019

Mímica al Sindicat amb Marie de Jongh

BALSARENY AVUI


El passat diumenge 27 de febrer de 2019, a la sala Sindicat, i dins el cicle de teatre familiar (TEMPO), presentat per Elisa Jorba, va tenir lloc l’espectacle “Amour”de la Companyia Marie de Jongh.
“Balsareny Avui” va quedar sorprès de la posada en escena de la història de conte teatral en clau de mímica, tot i considerar que en aquesta ocasió la peça va ser de difícil comprensió per al mon infantil, acostumat a guions de més fàcil entesa. No obstant això, i acceptant la meva crítica, pas a pas el missatge representat pels actors arribà a tot el públic en general.
Com a principal tret de l’obra transcric la introducció del programa: “Uns nens juguen al país on tot comença. S’esforcen a descobrir un món tot transformant el seu univers”. En el seu mon s’atreveixen a estimar sense saber quin és el seu veritable significat. No dubten a enemistar-se abans de trobar cap acció que els faci entendre la paraula odi. Saben d’olors, pell, carícia, abandonament, refugi, desig. No saben del temps. I de cop han passat més de setanta anys. Ara, envellits, saben d’olors, pell, carícia, abandonament, refugi, desig. I com a paradoxa, no dubten a enemistar-se quan ja coneixen el veritable significat de l’amor, Saben del temps. El que no saben és que l’amor sempre ens pot donar una nova oportunitat.
Josep Gudayol i Puig



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.