divendres, 22 de març del 2019

La Setmana Santa

LA VEU DEL CAMPANAR


La Setmana Santa

És el temps fort en què l’Església ens invita a meditar el Misteri Pasqual de la mort i de la resurrecció de Jesús. Són els dies d’acompanyar Jesús, el Diumenge de Rams, en la seva entrada a Jerusalem, on ell va per a complir el misteri de la nostra salvació.

El Dijous Sant recordem la Institució de l’Eucaristia, memorial de la Passió del Senyor, i escoltem de llavis de Jesús “Us dono un manament nou: que us estimeu els uns als altres com jo us he estimat”.

El Divendres Sant té com a característica pròpia de ser el dia de la Passió del Senyor: escoltem el relat de la Passió segons sant Joan; adorem la Santa Creu i combreguem el cos de Crist, anunciem la seva mort i proclamem la seva resurrecció.

El Dissabte Sant, l’Església no se separa del sepulcre del Senyor, meditant la seva passió i la seva mort. I el Diumenge de Pasqua, celebrem la resurrecció del Senyor. És la festa més important de tot l’any per als cristians.

Agenda Parroquial. Abril 2019

Diumenge, dia 7 a les 10 h. La veu del campanar:  Ràdio Balsareny.

Dimarts, dia 9: Eucaristia a les 5 tarda al Casal Verge de Montserrat.

Diumenge de Rams, dia 14: a ¾ de 12 (11,45) Benedicció dels Rams al Casal Verge de Montserrat i a continuació  l’Eucaristia.

Dijous Sant, dia 18: a 2/4 de 9 (20,30), Missa del Sant Sopar.

Divendres Sant, dia 19: a les 5 tarda, celebració de la Passió i mort del Senyor.

Dissabte Sant, dia 20: a les 11 de la nit: VETLLA PASQUAL.

Diumenge de Pasqua, dia 21: Eucaristia a les 12 h.

Dijous, dia 25: Festa Major en honor a St. Marc. Eucaristia a les 10 h. concelebrada pels capellans de la zona del Llobregat. Ens acompanyarà els cants la Coral Sant Esteve. En acabar, benedicció dels panets de Sant Marc.

Mn. Antoni Bonet i Trilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.