dimarts, 22 de gener del 2019

Espectacle solidari a favor d’Althaia pel Càncer

ACTUALITAT



A la nostra societat actual cada vegada tenim més amigues, familiars i conegudes que tenen o han tingut càncer. Per sort, i gràcies a la gran tasca d’investigació que fan les nostres científiques, cada dia és més viable la seva curació.

Per això cada vegada es necessiten més recursos econòmics i no sempre les administracions públiques tenen les possibilitats de cobrir aquestes despeses.

Per tant, el passat 2 de desembre, la sala gran del Sindicat va acollir un espectacle solidari a favor d’Althaia, l’hospital de dia de Manresa, per recollir fons per a la unitat de Càncer.

Va comptar amb actuacions tan diverses com: un concert de piano de Josep Haro, desfilada de moda mediterrània d’Imma Ponce, concert de piano i violoncel a càrrec de l’Àxel i la Martina, desfilada de roba de vestir de Núria Espinalt, una actuació del saló d’imatge de Navàs 3M, dansa oriental d’Awen, humor amb Jordi Vilanova, desfilada de vestits de paper d’Anna Bonals, art amb cabell a càrrec de la Perruqueria Mercè, concert de piano de Judit Capdevila, i posant la banda sonora, el Taller Harmonia de Navàs.

Totes les persones participants van ser voluntàries sense cap ànim de lucre que es van voler implicar en aquesta tasca tant solidària.

Les actuacions van tenir una gran rebuda, gràcies a les artistes però també a la gent que va col·laborar desinteressadament darrere l’escenari: tramoies, tècnics de llum, de so, perruqueria i maquillatge.

Des d’aquí volem donar les gràcies a totes elles, a la gent que ens va voler acompanyar aquella tarda, i al senyor alcalde Isidre Viu, a la Mercè Farràs i a Jordi Sarri per haver facilitat molt les coses per tal que el projecte es pogués fer possible.

Uns dies més tard, Althaia va expressar el seu agraïment a l’equip organitzador de l’espectacle solidari de Balsareny.
  
Anna Bonals





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.