divendres, 27 de juliol del 2018

Mossèn Joan, 50 anys soci del Barça


BALSARENY AVUI


Mossèn Joan Bajona, 50 anys de compromís amb el Futbol Club Barcelona

Fa uns mesos, mossèn Joan Bajona i Pintó va rebre un reconeixement per part del Futbol Club Barcelona, per la fidelitat als colors blaugrana com a soci del Club des de fa 50 anys.

Tal com ens diu ell: «Rebre un guardó sempre és agradable, ja que et sents valorat; més en aquest cas, quan el reconeixement et ve d'una entitat futbolística amb reconeixement mundial, com és el Barça, i encara més quan aquest esport et recorda els anys joves, quan compaginava els estudis amb la pràctica del futbol. Per tot plegat, estic molt content i agraït.»

El passat 10 de maig de 2018, en un dels salons esportius de la institució esportiva, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va fer el lliurament de la insígnia d'or de l'entitat a unes 400 persones que celebraven els cinquanta anys de socis del club.

L'acte es va fer partit en dues sessions, és a dir, en dues tandes d'unes 200 persones cadascuna. Mn. Joan ens comenta: «Com a fet anecdòtic, de tots els 400 socis només hi havia un mossèn; aquest, per suposat, vaig ésser jo».

Durant la celebració de l'acte hi va haver un brindis amb cava català i es va llegir un text d’agraïment de l’entitat. Mossèn Joan hi va assistir acompanyat pels amics Josep Creus i Josep Sensada, tal com es pot veure a la fotografia.

Josep Gudayol i Puig


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.