divendres, 27 de juliol del 2018

Biblioteca + Casal d’estiu + AMPANS



Aquest estiu novament la Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny ha acollit les noies i nois que participen en el Casal d’Estiu, oferint tallers i activitats dinamitzades per monitors de la Fundació AMPANS.

Enguany hem canviat els tallers que s’havien fet anys anteriors per una nova  activitat de ‘JOCS INCLUSIUS’. Cada dimecres del mes de juliol, la Biblioteca i alguna plaça del poble han esdevingut espais de jocs i companyonia on els nens i les nenes han passat una estona divertida. Han jugat al joc de les mans, al joc de terra, mar i aire i al joc del telèfon i a pedra, paper i tisora, entre d’altres. També han après a fer ballar la baldufa gràcies a la paciència de l’avi Mateu de Navarcles Molta calor, però també moltes ganes de passar-ho bé.

Ja és el 4t estiu que duem a terme aquestes activitats organitzades conjuntament entre la Fundació AMPANS, la Biblioteca Pere Casaldàliga i el Casal d’Estiu de l’Ajuntament  de Balsareny. Continuem apostant i esforçant-nos per donar-li continuat perquè estem convençuts que la suma de petites accions són les que aconsegueixen grans fites. Trobar-nos, conèixer-nos, compartir, jugar i respectar-nos, més enllà de qui som o com som, ens fa veure i “viure” que tots som diferents i, al mateix temps,  tots som iguals.

Ana Pérez Hidalgo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.