dimecres, 10 de gener del 2018

Els Reis no falten a la cita



Els Reis de l’Orient no falten mai a la seva cita anual amb els nens i nenes de Balsareny. També aquest any han arribat amb les seves carrosses —enguany amb una ben carregada de regals, a més de les tres grans furgonetes plenes de paquets, i un carretó amb carbó per als que no han fet prou bondat. Precedits pel Príncep Assuan, els reis Melcior, gaspar i Baltasar han desfilat pel poble amb una nodrida comitiva de patges que feia goig de veure, al so de les gralles i tambors de la colla Els K+ Sonen. Seguits per la gentada, van arribar a la plaça de l’Església, on van adorar el nen jesús, van visitar el Casal Verge de Montserrat i van fer el tradicional discurs al balcó de la Casa de la Vila: el rei Baltasar va expressar al nostre poble el seu missatge de pau, concòrdia, respecte, civisme i bona convivència. Un bonic castell de focs va cloure l’acte, mentre els Reis saludaven la quitxalla que els havia vingut a rebre, abans de passar per les cases amb els seus obsequis de bona voluntat.
Felicitem els organitzadors per l’èxit de la celebració, i donem les gràcies a tothom qui hi ha col·laborat per fer possible aquesta festa tan entranyable. Fins l’any que ve, Majestats! 

Sarment
Fotos: Alfred Selgas









  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.