dilluns, 15 de gener del 2018

El Mural dels Traginers


La Festa dels Traginers ja és a punt de solfa. Aquest any, amb la celebració dels 75 anys de la represa de la festa a la postguerra —una festa que ja es celebrava al nostre poble a finals del segle XIX i que, després del parèntesi de la Guerra Civil, hom acordava de reprendre en una mítica reunió que va tenir lloc a la barberia de ca l’Arep el 1943.

La novetat d’enguany ha estat que, per celebrar l’aniversari, la Comissió de la Festa ha encarregat a l’artista grafiter Roc Blackblock un mural commemoratiu. El mural el va pintar des del vespre del divendres 12 de gener fins a la tarda del dissabte 14, a la paret del bloc dels “Pisos Nous” a la carretera de Manresa, cantonada al carrrer Barcelona. Molta gent s’hi va aplegar per veure la creació del mural i fer-ne fotografies, i l'opinió general ha estat molt favorable: hom ja el comença a veure com un element identificador i cohesionador, un referent més del nostre poble, com ho és també la Festa. Felicitem els que han tingut aquesta iniciativa i l’han feta possible.

Sarment
Fotos: Alfred Selgas














  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.