dissabte, 15 d’abril del 2017

‘Una nit de primavera’, un musical a Balsareny



Balsareny ha acollit aquest cap de setmana l’estrena del musical “Una nit de primavera”. És una adaptació de l’obra teatral “Una noche de primavera sin sueño”, d’Enrique Jardiel Poncela, i la música és original del balsarenyenc Marc Comabella Navarro.

El musical ha comptat amb un equip d’una trentena de persones entre actors i altres ajudants, i també ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats del poble, com ara Els Pastorets de Balsareny, la Coral Sant  Esteve i la Coral Romaní de Balsareny i l’Ajuntament de Balsareny.

L’equip portava un any i mig treballant en el projecte. El musical ha estat interpretat per nou actors: Paula Soler, Ferran Galiano, Abel Fornell, Júlia Pardillo, Laia Rodríguez, Aina Rodríguez, Jordi Comabella, Laia Carulla i Berta Soler; i la música en directe ha estat interpretada per Marc Comabella al piano, Núria Casas al contrabaix i Mel·lina Illa al violí. 

El musical s’ha dut a terme dues vegades: la primera, el dissabte 8 a les 22h, i la segona el diumenge 9 a les 18h, a la Sala Sindicat. Totes dues funcions han tingut una molt bona rebuda per part del públic.

Laia Riu
Fotos: M.Comabella








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.