dimecres, 19 d’abril del 2017

Trobada d’exalumnes del 62


Trobada d’exalumnes del 62 de les escoles Sant Josep (“els Capellans”), Roc Garcia (“els Nacionals”), les Dominiques (“les Monges”), l’escola nacional “de les nenes” (escoles del  carrer Sant Marc) i l’escola Guillem de Balsareny, producte de la reconversió de les escoles anteriors en una de sola l’any 1974.

El passat 8 d’abril va tenir lloc a Balsareny una trobada d’alumnes de les escoles de Balsareny de la lleva del 62. Gràcies a la iniciativa de la Conxita Calvet, amb l’ajut entusiasta d’altres membres de la promoció i, és clar, amb l’ajut del contacte dels mòbils i el grup de WhatsApp, ja feia uns mesos que s’estava fent la feina de localitzar tots els exalumnes  per tal d’acordar un dinar de retrobament.

El pas del temps i la vida ens ha portat a tots plegats a camins ben diversos i a voltes a indrets ben allunyats. Ens vàrem aplegar trenta-un membres de la promoció del 62 que actualment viuen a Alacant, a Barcelona, a les comarques del Solsonès, Berguedà, Osona, Lluçanès i encara majoritàriament a la comarca del Bages. El retrobament fou, sens dubte, molt emotiu, atès que alguns feia més de 40 anys que no havien mantingut cap mena de contacte.


L’acte de retrobament començà a les 12 en punt al Casino, per tot seguit pujar al Castell i fer una visita guiada. A les dues vàrem baixar al poble, vàrem fer una foto commemorativa i vàrem dinar al restaurant “EL Carrilet”. No hi va faltar el pastís commemoratiu de la trobada amb l’antic escut de Balsareny. A la sobretaula hi va haver temps per recordar tots aquells que ja no estan entre nosaltres i també aquells que no van poder venir per raons diverses. També hi va haver un reconeixement d’agraïment per a la Conxita Calvet Vilaseca com a organitzadora de la trobada. 

Finalment, la majoria encara vàrem poder compartir una estona de conversa distesa, alegre i feliç  al Bar-Frankfurt Llobregat, recordant velles anècdotes entre els companys i les companyes i recordant també aquells mestres que vàrem compartir. 

Tant de bo actes com aquest es puguin anar repetint.

Miquel Planes Casals
Fotos: J.Sarri / E.Rey

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.