divendres, 15 de juliol del 2016

Teatre mòbil "Tot plegat"

BALSARENY AVUI

El passat 26 de juny, a la sala el Sindicat va tenir lloc la cloenda de la temporada d’espectacle familiar TEMPO, amb l’espectacle “Tot plegat” del grup de Teatre Mòbil.

Durant prop de dues hores, els tres personatges de CLOWN van entrar i sortir entre les cortines transmetent la seva màgia interpretativa. En un espai mòbil que es plega i es desplega s’aplegaren tres comediants que presentaren l’espectacle sense sortir-se’n. Una taca perillosa a terra, uns cubells i fregadores multiusos, un ninot desobedient, un presentador que perdia el cos i l’enteniment, uns cantants descoordinats, unes escombraries rebels, i un mag a qui prenien el pèl, els trucs i tot el que es va poder arreplegar, feren que “Tot plegat” fos un espectacle sorprenent desplegable.

Elisa Jorba va presentar l’acte i va convidar tothom pel proper setembre, on podrem retrobar-nos amb l’obra “El silenci d’Hamelin”, a càrrec de Farrés Brothers.

Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.