dissabte, 30 de juliol del 2016

El butlletí municipal

OPINIÓ

ERC-BALSARENY informa
"El butlletí municipal"

Properament rebreu a casa un butlletí municipal de l’Ajuntament de Balsareny  on potser se us dirà que no hi hem volgut participar.

La nostra posició és clara. Un butlletí municipal ha de definir-se sobre les bases i normes que estableixi el Ple municipal i no pas sobre les decisions unilaterals de l’equip de govern. No sembla coherent tirar endavant un butlletí municipal sense l’aprovació del Ple i menys quan tampoc hi ha consens sobre la necessitat d’aquest butlletí i el cost que aquest suposa (la dotació econòmica podria destinar-se a fins socials com per exemple evitar el copagament del servei de teleassistència).

Durant la campanya per les eleccions municipals es van fer jornades participatives per elaborar el programa d’ERC-Balsareny. Entre les diferents propostes, ERC-Balsareny recorda i defensa la importància del butlletí Sarment, que malgrat les dificultats aconsegueix tirar endavant. El butlletí municipal suposaria una duplicitat, més si tenim en compte que l’equip de govern ja realitza diverses publicacions al Sarment i l’Ajuntament de Balsareny va restablir-hi no fa gaire un acord col·laboratiu.

Defensem fer arribar la informació de la gestió municipal a tota la població de manera transparent  i honesta, ja sigui a través de xarxes socials, d’estructures de participació, etc.; però també defensem optimitzar recursos. Per tant, la nostra proposta en aquest sentit és donar impuls al butlletí Sarment. Primer, perquè aquest arribi a totes les llars; i també, perquè en el seu contingut s’expressin totes les entitats del municipi.

Grup municipal ERC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.