dijous, 15 de desembre del 2011

Municipis per la Independència

OPINIÓ

El dimecres 14 de desembre de 2011 es va constituir a Vic l’Associació Catalana de Municipis per la Independència.

L'objectiu de l'entitat és treballar conjuntament per l’assoliment dels drets nacionals de Catalunya fins aconseguir la convocatòria d'un referèndum vinculant sobre la independència de Catalunya.

L’associació compta de moment amb 154 municipis adscrits, entre els quals hi ha una vintena de capitals de comarca (Vic, Manresa, Berga, Solsona, Tortosa, Amposta, la Seu d’Urgell, Olot i Tàrrega, entre altres) i una capital de demarcació, Girona. Del Bages hi ha també Navàs, Sallent, Artés, Navarcles, Sant Fruitós de Bages, Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Sant Feliu Sasserra, Santa Maria d’Oló, Prats de Lluçanès...

A l’adreça http://www.directe.cat/text/municipis-per-la-independencia es poden veure tots els municipis adherits.

Pregunta: Hi és, l’Ajuntament de Balsareny? Resposta: No, de moment no s’hi ha adherit. M’agradaria que ho fes. El dia 15 de desembre hi ha hagut un Ple, però no se n'ha parlat. Espero que al proper Ple es presenti la proposta, es discuteixi i s’aprovi.

Ramon Carreté. Balsareny, 15 de desembre de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.