dimarts, 31 d’agost del 2021

Reobertura del Cau

 

Bon dia, Balsareny!
Venim a anunciar la reobertura del Cau. 
Molts us preguntareu: 
 
Què és el Cau? 
Doncs bé, és una associació sense ànim de lucre que vetlla per l'educació dels infants a través del lleure, amb l'objectiu de deixar el món millor de com l'hem trobat. 
 
Qui portarà el Cau? 
Som un grup de joves de Balsareny i Sallent que hem participat com a infants i monitors en àmbits del lleure i considerem molt oportuna l'obertura per poder oferir un espai on els infants del poble puguin créixer i desenvolupar-se amb valors positius. 

Quin horari tindrà? 
Els dissabtes, de 16 a 18 hores. 

On serà el Cau?
Intentarem fer la majoria de les activitats a l’aire lliure, però també disposem de la sala de dalt del Casino (antiga sala de cinema).

Quin és el preu de la matrícula?
La matrícula serien 60 € per infant, que es pagarien anualment amb un o dos imports. Per als que són germans, si entren dos germans el preu seria 100 €, i en el cas de tres germans serien 140 €. Dins el preu de la matrícula entraria el fulard, l’assegurança, l’afiliació a l’Agrupament Escolta de Catalunya i material per a les activitats.

Farem sortides? 
Sí, tenim previst fer 3 sortides a l'any. Unes colònies per Nadal, unes altres per Setmana Santa i finalment els campaments d'estiu. També hi haurà la possibilitat de fer un intercanvi amb un altre cau. Les sortides es pagaran a part.  A més a més, activitats cada dissabte!

Quan comença el cau?
El dia d’inici del Cau serà el 9 d’octubre.

Com es pot fer la preinscripció?
Cal emplenar un full de preinscripció, que us podem facilitar i ens podeu fer arribar per mitjà del nostre correu electrònic.
 
Com pots contactar amb nosaltres?
Ens podeu enviar les vostres preguntes i suggeriments a l’adreça electrònica aeiguillemdebalsareny@gmail.com i també ens podeu trobar a Instagram: @aeiguillemdebalsareny 

T'hi animes? T'hi esperem!
 
AEIG Guillem de Balsareny

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.