dimarts, 24 d’abril del 2018

Balsareny Avui

Civisme. Què triem, conscienciació o ésser multats?


Una darrera circular de l'Ajuntament de Balsareny ha llençat un interrogant apel·lant al civisme dels balsarenyencs. Què triem? Ser un poble que opta per un exemple de netedat o per la sanció d'ésser multats? Ens priva d'alguna llibertat el fet de ser responsables dels nostres animals de companyia? Seria més positiu poder presumir d'un poble més net, donant exemple a tothom qui ens visiti i a les noves generacions.

Darrerament, des de les diverses regidories competents de l'Ajuntament han optat fer arribar-nos el missatge cívic que ens faci responsables de les actuacions al carrer dels nostres animals de companyia. Fins ara tots han rebut una resposta negativa. Per tant, aprofitem per emetre la informació de la circular: "Portem el nostre gos lligat al carrer. Posem el morrió als gosos considerats potencialment perillosos. Recollim els excrements del nostre animal a les vies públiques. No deiexem entrar els gossos als parcs infantils ni a les zones verdes. Identifiquem el nostre animal de companyia amb micro-xip. Donem d'alta els animals al cens municipal. Adoptem les mesures necessàries perquè els nostres animals no molestin els veïns. No donem menjar als gats al carrer, ni als coloms: els cuidadors ja tenen cura de les colònies controlades de gats perquè no augmentin i tinguin bona salut".

Josep Gudayol i Puig



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.