dimecres, 17 de juny del 2015

Final de curs


Amb aquest article acomiadem aquest curs. Ha estat un curs mogut, amb força novetats.  Ja us vam parlar de com els infants de la Llar han après i cantat cançons cada dijous a la tarda dirigits pel nostre professor Sergi Quirante. També hem fet cinc sessions a l’Escola Guillem per a presentar diversos instruments. El diumenge 17 de maig un centenar llarg de persones van veure els nostres instruments de prop i els van poder tocar. Portes endins la novetat principal ha estat la creació de dos grups instrumentals, els quals ja es van estrenar en una sessió oferta al Sindicat per als alumnes de l’Escola Guillem. En un registre més organitzatiu, us anunciem que l’escola és ja membre de l’Associació Catalana d’Escoles de Música.

El més important però, és parlar-vos del curs 2015-16, de quines seran les novetats. La primera afecta els nostres alumnes més joves, els de tres a cinc anys. Les seves famílies tindran menys feina a desplaçar-los quan a les 4:30 acabin el seu horari escolar a l’Escola Guillem, és a dir, no caldrà que se'n moguin, el nostre professor hi anirà i faran la classe allà mateix. Pel que fa als més grans, la majoria podran participar en nous grups instrumentals que formarem i que estaran totalment integrats en el nostre programa d’estudis. Serà un curs molt dinàmic.

Una altra iniciativa seran els anomenats Cursos de Formació de Curta Durada, és a dir, classes sobre un tema concret que es realitzen durant unes setmanes o un trimestre; per exemple: un curs de guitarra folk de tres mesos, dos dissabtes al mes de música en família... Sou vosaltres els que ens heu de dir què us interessaria i nosaltres ho organitzarem.

Hi haurà una altra proposta basada en la idea d’oferir més serveis al poble. Un grup d’alumnes de l’Escola Guillem, dins l’horari escolar i en coordinació amb la seva mestra de música, rebran quinzenalment una classe-taller de percussió a càrrec del nostre especialista.

Passeu un bon estiu i prepareu-vos a gaudir d’un curs ple de música.


Escola Municipal de Música

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.