dissabte, 13 de juny del 2015

Albert Neiro, alcalde de Balsareny


Albert Neiro Román, de 25 anys, cap de llista de 'Gent de Balsareny', ha estat elegit nou alcalde del poble. En el ple d'investidura celebrat avui ha aconseguit quatre vots, els mateixos que ha obtingut Isidre Viu, candidat d'ERC, mentre que els tres regidors de CiU s'han abstingut. Neiro ha estat proclamat alcalde pel fet de ser el candidat de la llista més votada a les eleccions celebrades el passat 24 de maig. Gent de Balsareny governarà en minoria, en no haver-se assolit cap pacte de govern. Neiro ha subratllat que l'Ajuntament ha de ser "la primera trinxera en la defensa dels drets socials i de la ciutadania" i ha anunciat la creació d'un Consell del Poble, obert a tots els estaments i al teixit associat local, que doni poder al poble i que sigui "l'òrgan de decisió més important després de l'Ajuntament". El nou alcalde ha promès transparència i ha estès la mà a la col·laboració amb els altres grups i a tothom qui vulgui treballar per al bé del poble.

Felicitem Albert Neiro i els regidors de Gent de Balsareny, i els desitgem molta sort i encert al timó de la Casa de la Vila. I també als onze regidors de tots tres grups: de tots cal esperar que gestionin el dia a dia del poble amb seny i harmonia. Que no manqui el diàleg, que farà molta falta per poder tirar endavant. Caldrà molta empatia mútua, proactivitat i flexibilitat, i saber prioritzar raonablement l’interès comú i la part coincident dels programes de cada formació, per damunt de les legítimes discrepàncies. El poble, amb el seu vot sobirà, ha defugit la majoria absoluta i ha volgut que el pastís del govern local es dividís en tres parts que es complementen i que es necessitaran. Estem segurs que l’equip de govern governarà pensant en la totalitat del poble, i que els altres dos grups també actuaran amb idèntica amplada de mires. Fem-los confiança i ajudem-los, en interès de tothom. Que tingueu sort, que tinguem sort.

R.C.

Foto: GdB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.