dissabte, 6 de juny del 2015

Els K+Sonen celebren la Trobada gegantera


El dissabte 6 de juny, la colla de geganters i grallers «Els K + Sonen» de Balsareny va celebrar una nova edició de trobada gegantera, que enguany és a la tercera. A la trobada de l’any passat van presentar la geganta Blanca de Bell-lloc davant un bon grapat de gegants i geganters vinguts d’arreu; aquest any les colles han estat dotze, vingudes  de diferents punts del territori català, encapçalades per la colla organitzadora, amb els seus gegants: la Blanca, la Mariona, el Joan i el Pirata Malacara.

A les 5 de la tarda van fer la plantada de Gegants al carrer Travessera; a les 6 va començar una alegre i sorollosa Cercavila pels carrers del poble, que va acabar a la plaça de l’Església, amb balls de lluïment, lliurament de records i ballada conjunta final.

Les colles participants a la trobada han vingut de: la Beguda Alta, Callús, Gironella, Mediona, Puig-reig, Ribes de Fresser, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Feliu de Llobregat–Ciutat, Sant Fruitós de Bages, Sant Pere Molanta, Sant Pol de Mar i Santpedor, a més de la de Balsareny-Els K + Sonen.

Felicitem els organitzadors i agraïm a tots els participants que hagin contribuït a alegrar els nostres carrers i omplir-los de color, música, danses, història i cultura.

Sarment
Fotos: Sarment






































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.