divendres, 21 de juny del 2013

Recapta contra el càncer de pulmó

SOCIETAT / SALUT
 
Recapta per al càncer de pulmó

Dijous dia 13 de juny de 2013 al matí, la Junta Local de l'Associació de la Lluita contra el Càncer de Balsareny vam parar taula a la plaça de la Mel per recollir  els donatius de les persones que, solidàries amb aquest problema, s'hi acostaven.

Des de aquestes línies volem donar les gràcies a totes elles per la seva col·laboració, i també a l'Ajuntament per cedir-nos el lloc per poder-ho fer.

També des d’aquí, una vegada més, volem recordar que el millor per a aquesta malaltia és la prevenció: portar un estil de vida amb alimentació sana, menjar amb moderació, practicar alguna activitat física diària, consultar al metge si detectem alteracions o canvis en el nostre cos, fer-nos les proves recomanades per detectar el càncer a temps.

Hem d'evitar estar exposats massa estona al sol, així com prendre alcohol en excés, fumar o estar en llocs on es fumi. El consum de tabac afecta a tota la societat en conjunt.

Gràcies!

Junta Local de Balsareny de L'Associació de la Lluita contra el Càncer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.