dilluns, 10 de juny del 2013

Festes de Primavera 2013

ASSOCIACIÓ ELS AMETLLERS - CASAL DE LA GENT GRAN


Dilluns dia 27 de maig a les 11:30h. inauguració de les festes del Casal de la Gent Gran, amb la presencia del subdirector general, l’alcalde, el president de l’entitat i la responsable del casal. Seguidament la coral els Ametllers ens oferia un recital de les seves millors cançons, que foren molt aplaudides. Al final s’obsequià els assistents amb el tradicional pica-pica: ens hi acompanyaren una cinquantena de persones.
A la tarda, a les 17:00h. Recital d’havaneres pel grup “Mar i Terra”, que també foren molt aplaudits, sota la direcció de Teòfil Ibáñez; assistiren a l’acte unes 70 persones.

Dimarts dia 28 a les 17:00h. El grup ‘La Il·lusió’ del nostre casal  va estrenar el seu nou espectacle, molt ben elaborat, amb un vestuari molt adequat. La sala era plena de gom a gom, amb unes 130 persones que van aplaudir molt.

Dimecres dia 29, excursió cultural a Camprodon i a dinar a la Molina; fórem 44 persones, una visita molt maca, només que la pluja ens va molestar una miqueta. Vàrem visitar un museu particular d’armes de la guerra civil espanyola molt interessant. Vam fer la visita guiada a la població i seguidament ens traslladàrem a dinar a la Molina. Quan ens trobàvem asseguts a taula per dinar, vam veure una nevada espectacular. A continuació ball, i en acabar, a les 17:00h, vam tornar a casa.

Dijous dia 30 a les 11:00h. Lliurament de premis del concurs sobre el bisbe Pere Casaldàliga; hi van participar 75 nens de l’escola Guillem de Balsareny, acompanyats del seu professorat.  Hi va haver  1 primer premi per al Cicle Inicial, un primer premi i un accèssit per al Cicle Mitjà, i un primer premi per al Cicle Superior, que detallem a part. Tots els nens foren obsequiats amb un petit detall.
 A les 17:00h. Demostració de ball en línia i tai-txi a càrrec dels usuaris i usuàries del casal; varen seguir les actuacions unes 80 persones. En acabar hi va haver un berenar de germanor.

Divendres dia 31 a les 9:00h caminada al Fortí del Serrat del Maurici; en arribar, en Ramon Carreté ens explicà una mica la història del lloc, molt interessant per cert. A la tarda, a les 17:30h, ball a càrrec del músic Fernando. S’obsequià a la seixantena d’assistents amb pastes i cava.

Dissabte dia 1, 12:00h. Vàrem participar a la missa en sufragi dels socis difunts. A l’hora de l’ofertori, membres de les diferents activitats del casal van lliurar les ofrenes. A les 14:00h., dinar de germanor servit per un conegut càtering; vàrem dinar unes 70 persones, i per acabar les festes d’enguany,   cafè-concert  a  càrrec  d’un grup de acordionistes.

Associació Els Ametllers


Veredicte del Concurs de treballs sobre Pere Casaldàliga

Cicle Inicial: TINA (Núria Sabio Campos)
Cicle Mitjà: PANDA (Eva Comabella Pérez)
Accèssit: L’ESQUIROL VOLADOR (Joel Otero Masplà)
Cicle Superior: SOL (Judit Capdevila Centelles)

Jurat format per: , Conxita Planes, Maria Jesús Rodríguez, Esteve Díaz, Isidre Prat i Ramon Carreté.

Balsareny, 22 de maig de 2013



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.