dilluns, 10 de desembre del 2012

Que la bola segueixi rodant


OPINIÓ / ESPORTS
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A l'esport, com a la vida, es tracta d'acumular experiències, vivències, moments, records. Alguns seran bons, d'altres no tan bons i d'altres directament dolents. I fins i tot n'hi haurà de meravellosos. Per mi ho ha estat dirigir, conjuntament amb el Santi, el Futbol Sala Balsareny durant dues temporades i uns mesos d'aquesta tercera temporada.

Estic molt orgullós d'haver contribuït, encara que sigui en petita mesura, a passejar el nom d'aquest poble tant fantàstic arreu de Catalunya. Només volia doner les gràcies a tots aquells que han decidit deixar-se caure pel pavelló per veure'ns jugar, a tots aquells que demanaven pel nostre resultat setmanal i que ens animaven a seguir-ho intentant. A tots aquells que es van fer una mica seu el nostre equip...simplement milions de gràcies. Aquesta era la nostra força! Ara es tracta que, amb d'altres directors d'orquestra, la música segueixi sonant, que tinguin moltíssima sort i sobretot que cada dissabte a les 5 al pavelló municipal de Balsareny la bola segueixi rodant...

Som-hi, Balsareny!

Ferran Morral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.