dissabte, 19 d’agost del 2023

I Torneig Futbol 7 de la Unió Esportiva Balsareny

  
Els dies 21 i 22 de juliol es va celebrar a les instal·lacions de la Unió Esportiva Balsareny el I Torneig de Futbol 7 de la Unió Esportiva Balsareny. Hi van participar 10 equips de la comarca, repartits en dos grups, que al llarg del primer dia van jugar la fase classificatòria en format de lligueta tots contra tots. Els quatre primers de cada grup es classificaven per a quarts de final, que es jugaven al dia següent. Després es van jugar les semifinals i la final.
 
Els grups estaven formats pels següents equips: Grup A: Ganchitos Team; Perruqueria Martí; JoanRi Team; Top Legends; Bar Casino.  Grup B: Motopapis; Cal Nisset; Impacte; Chancletas FC ; Bby Girl. La final, molt emocionant, la van disputar Perruqueria Martí i Cal Nisset, i la va guanyar, amb tota justícia i amb un gran joc, l’equip sallentí Perruqueria Martí. 

 
La Unió Esportiva Balsareny vol agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Balsareny per la cessió del material necessari per a l’organització del torneig, i de l’alcaldessa i tinent d’alcalde per venir a entregar els trofeus. També volem donar les gràcies als entrenadors de futbol base, que van ser els que van portar a terme l’organització del torneig. I finalment a tots els col·laboradors i col·laboradores que, al costat de la Junta Directiva, van participar de la logística del torneig, de la preparació d’entrepans i de tot allò que es necessitava. Sense ells no hauria estat possible la celebració del torneig. I no cal dir-ho, agrair l’assistència de tot el públic que va omplir les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal durant els dos dies.
 
Des de la UE Balsareny valorem molt positivament el torneig i considerem que ja cal començar a preparar la 2a edició, millorant els aspectes que en aquets edició no han estat prou afinats. Finalment, volem anunciar que el dia 2 de setembre es celebrarà el 1r Torneig de les Mines Cardener-Llobregat, que tindrà la participació dels equips sèniors masculins del FC Cardona, CE Súria, CE Sallent i UE Balsareny. Com sempre tindreu més detalls a les xarxes socials i en cartells físics pels establiments comercials del poble. Comencem a preparar la temporada 23/24, que confiem sigui ben profitosa, i ja anunciem que hi haurà novetats importants.
 
Text i fotos: U. E. Balsareny
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.