dimecres, 3 d’agost del 2022

Sopar d’estiu al Carrer Vell

 

 
El dissabte 30 de juliol de 2022 es va celebrar el sopar d’estiu del carrer Àngel Guimerà (carrer Vell), que va reunir més d’una seixantena de persones entre veïnes, familiars i amics.


Vam gaudir d’una bona vetllada, amanida amb un bon àpat elaborat per alguns establiments del poble, que van ajudar a facilitar la feina als voluntariosos veïns que van participar en l’organització i bon desenvolupament de tot el vespre. Vam menjar, vam riure, vam brindar i ens vam tornar a trobar plegats, després d’aquests dos estius passats sense haver pogut fer-ho.
 

Així mateix, vam gaudir de música en viu amb el músic Pere Rico, que ens va delectar durant tota la vetllada. A la mitja part es va fer un sorteig de cinc paneres, que van fer més contents alguns dels participants. Es va repartir coca i cava per celebrar el retrobament, i s’hi van sumar un bon grup de balsarenyencs que ens hi van voler acompanyar fins a finalitzar la festa.
 
Agraïm la participació de totes en l’organització, compres, muntatge, elaboració, contractació, desmuntatge, etc., i tant de bo que l’any vinent ens  puguem tornar a trobar plegats. 
 
Text i fotos: Maribel Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.