dimecres, 16 de desembre del 2020

Balsareny rep la visita de TV3 a pocs dies de l’estrena de la sèrie ‘Altafulla'

 
El passat 14 de desembre, un equip de TV3 encapçalat per la periodista Núria Bacardit va desplaçar-se a Balsareny per trobar-se amb l’equip d’Altafulla: tot és possible i recollir les experiències i expectatives a dues setmanes escasses de l’estrena. 

La periodista va conversar amb membres del repartiment, entre els quals es troben alguns balsarenyencs, com per exemple: Montserrat Sabala, Josep Sensada, Ramon Calveras, Rosa Pujals i Josep M. Farizo, així com Sheila Farinha, Mònica Morales i membres de l’equip tècnic, premsa, perruqueria i maquillatge, entre els quals Mercè Farràs i Albert Comabella. Tots plegats, amb l'entusiasme de la imminent estrena, han compartit la seva vinculació i els records del rodatge. 


L’escenari escollit ha estat una de les localitzacions emblemàtiques de la sèrie: la masia de Puigdorca, que juga l’espai del mas Querol. Un decorat de luxe que emmarca la llar d’una de les històries clau de la trama. En aquesta masia plena de racons i encant, s’han repassat els moments que es podran veure en pantalla, tant els que s’han rodat allà mateix com els que hi desemboquen. Equip i reporters han gaudit de les anècdotes i les vivències que s’han compartit, així com de la recreació d’alguns moments dels enregistraments. 


I és que a la recta final, l’equip està fent una marató per tenir-ho tot a punt per al gran dia al Kursaal de Manresa. Arcadi Soler, productor executiu de la sèrie, ha fet gala del seu bon humor en el vaticini de les reaccions de l’estrena, mentre que Marc Comabella, cocreador, director i actor de la sèrie, ha respost a les preguntes més profundes. I és que per al mateix balsarenyenc Marc Comabella, aquests dies són especialment intensos.


Juntament amb els retocs finals i la preparació de l’estrena amb l’equip tècnic d’Altafulla, el Marc presenta aquesta setmana una altra obra audiovisual en què les gales i entrevistes estan a l’ordre del dia. En aquest cas, interpretant en Ton Sorribes a la pel·lícula Terra de Telers, del director i actor Joan Frank Charansonnet, al costat de Ramon Godino, Miquel Sitjar, Queralt Albinyana i Joan Massotkleiner, entre altres. La seva darrera pel·lícula, situada en una colònia tèxtil, es va estrenar el divendres 11 de desembre als cinemes de tot el territori; la producció compta amb la participació de TV3 i és candidata als propers Premis Gaudí.

Joan Frank Charansonnet ha confirmat ja la seva assistència a l’estrena de la sèrie Altafulla, prevista per al dia 27 a les 18 hores, a la Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa, com també ha fet el director i realitzador Esteve Rovira i els actors Ramon Godino i Alba López; estrena que serà conduïda per l’actriu i presentadora Elisabet Carnicé. 

Text i fotos: Equip d’Altafulla 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.