dijous, 17 de desembre del 2020

L’any 2021 per endavant

EMMB
 

Acaba l’any que ens ha posat a prova a tots mentre s’enduia de manera precipitada moltes persones. Han estat deu mesos immersos en una realitat que ningú havia viscut abans. Persones de totes les generacions hem aportat les nostres respectives experiències i hem treballat per assegurar la continuïtat de totes les tasques essencials.
 
Les generacions més joves –que són les que nosaltres a l’Escola Municipal de Música coneixem millor– mereixen un tractament a part en aquest elogi general a la població. Els infants i els adolescents han conviscut amb la pandèmia fent mostra d’una fortalesa sorprenent. Des del principi han mantingut l’energia i la il·lusió pròpies de les etapes primerenques del cicle vital. S’han fet càrrec de la situació, han acceptat els canvis i han continuat el seu procés d’aprenentatge de manera eficient. I no només això, sinó que també han ajudat els adults en aquells processos que requereixen l’instint, la pràctica i el coneixement del món digital; uns processos que han esdevingut, ara més que mai, fonamentals.
 
La música, aturada als escenaris, ha continuat viva a les llars i a les escoles. Ha pogut continuar essent font d’emocions per als qui la practiquen i per als qui, a través de canals de tota mena, la reben.
 
Ara som més forts, tenim millors coneixements i més capacitat de treball per a fer-ne ús. Traurem partit de la inèrcia que ha generat aquest impuls i passi el que passi viurem un bon any 2021.
 
Escola Municipal de Música de Balsareny

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.