diumenge, 28 de juny del 2020

El concert confinat


Escola Municipal de Música



Aquest juny, com cada any, hem fet el nostre Concert de Fi de Curs. També com és habitual, l’hem presentat el segon diumenge de juny. Però aquesta vegada ha estat un concert enllaunat en un vídeo de la vora de mitja hora de duració que es mostra al canal YouTube de l’Ajuntament.

Allò important ha estat com l’hem fet, com hem produït una obra d’una mena que no havíem fet mai abans. Com tots, alumnes i mestres, ens hem endinsat en un terreny poc o gens conegut.

Durant la primavera confinada calia continuar treballant de manera telemàtica les peces que ja s’havien assajat presencialment durant la tardor i l’hivern. Després s’havien d’aplegar els recursos que cadascú tingués a casa per enregistrar els vídeos individuals que formarien part del gran vídeo conjunt.

La música, ja ho sabem, és l’art de combinar els sons, i, de manera natural, està associada a la sincronia. Això hem fet, hem assolit la sincronia aplegant els múltiples vídeos gravats en moments i circumstàncies diverses. La música, amb la seva vitalitat harmonitzadora, els ha relligat tota sola.

Esperem que tots hagueu gaudit de veure’l tant com nosaltres hem gaudit fent-lo.

EMMB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.