dijous, 15 de juny del 2017

70è ANIVERSARI DEL CASAL VERGE DE MONTSERRAT (1947-2017)


Des de la Fundació Casal Verge de Montserrat de Balsareny us volem anunciar que els dies 15 i 16 de setembre d’enguany es farà la celebració del 70è Aniversari del Casal Verge de Montserrat.

Tenim prevista la celebració d’un seguit d’actes, que ja us comunicarem detalladament més endavant.

Convidem els veïns del poble a portar-nos fotografies d’esdeveniments fetes al Casal (casaments, comunions, altres celebracions, caramelles, passejades, jocs...). Volem fer un recull fotogràfic de la “història de vida del Casal” per tal de fer-ne una exposició aquells dies.

Us proposem que, per fer-nos arribar les fotografies, que escanejarem i retornarem de seguida, ho feu els dimarts, en horari de 10 a 1 del matí i de 4 a 6 de la tarda.

Aquests mesos previs a la festa del setembre estem fent ja unes reunions amb les entitats del poble de què tenim constància i amb què hem pogut contactar, les quals col·laboraran amb activitats o simplement ajudant en allò que puguin. 

Aquestes trobades les volem estendre a totes les entitats; per tant, si n’hi ha alguna amb la qual no haguem contactat i té ganes de participar-hi, que ens ho comuniqui i que sàpiga que pot participar igualment en la preparació de la festa. Com més serem, més bé ho farem!

Agraïm moltíssim la vostra col·laboració i participació.


Comissió del 70è Aniversari del Casal Verge de Montserrat
Foto: Arxiu 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.