dissabte, 13 de maig del 2017

Darreres setmanes del curs plenes d’activitats


Escola Municipal de Música de Balsareny. Maig 2017

La segona part de la primavera és sempre plena d’activitats a l’Escola de Música. El diumenge 14 de maig presentarem l’alumna Judit Capdevila amb un recital integrat pel repertori que al cap de pocs dies interpretarà a la seva prova d’accés a 4rt curs de grau mitjà del Conservatori. La Judit ha completat reeixidament el seu cicle a la nostra escola i ara l’esperen altres reptes. En aquest comiat no estarà sola: alguns i algunes alumnes de l’Escola pujaran a l’escenari a fer-li de teloners. A més, quatre antics estudiants s’han volgut unir a la festa; Laia Rodríguez, Marc Comabella, Anna Soler i Dúnia Fornell ens mostraran com han seguit desenvolupant els coneixements musicals que van començar a adquirir de ben petits a la nostra escola.

Els dies 23, 24 i 25 de maig són dies Convida un amic. Els nostres alumnes poden convidar amics a assistir a les classes i passar una bona estona mentre observen presencialment què es fa i com es treballa a l’Escola. Convideu i deixeu-vos convidar!

El 25 de maig, dijous, a primera hora de la tarda, tots els nens i nenes de l’Escola Guillem aniran al Sindicat i tindran oportunitat de veure i escoltar els seus companys de l’Escola de Música. Alguns solistes i les corals oferiran un recital i mostraran les seves habilitats dalt l’escenari.

I així arribarem al diumenge 18 de juny, el dia del Concert de Fi de Curs (12h Sindicat). És la cita ineludible on els alumnes i tota l’Escola mostrem la millor part del treball que hem fet durant el curs. És el gran dia, anem-hi tots!

Els curs es clourà el dimecres 21 de juny amb l’audició a la sala petita del Sindicat. Hi haurà dues sessions: 18:00 i 19:30. Rebreu informació més detallada.

Finalment, l’epíleg serà el dimarts 27 de juny amb les entrevistes pares-professors. A la cartellera de l’Escola hi trobareu un horari on podreu reservar hora amb el professor que us pertoqui.


Esperem passar conjuntament aquestes setmanes, i no només amb els familiars dels nostres alumnes sinó també amb totes les persones del poble que tenen interès en seguir les activitats culturals.  Gràcies a tots pel vostre suport.

EMMB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.