dimarts, 31 de gener del 2017

Desè aniversari de Ràdio Balsareny



Enguany fa 10 anys començava a caminar un projecte que, de moment, ha arribat fins aquí. Però tenim la intenció (no sabem si bona o malvada) de continuar avançant. El 15 de gener de 2007 —després d’una setmana d’emissions en proves— sortien a través de les ones màgiques del 107.1 F.M. les primeres emissions de Ràdio Balsareny. Des d’aquell dilluns i fins avui seguim resistint a les ones.

N’hem passades de tots els colors: avaries greus, problemes tècnics menors i petits entrebancs informàtics i/o tecnològics, alguna discussió... Deia el poeta Miquel Martí i Pol que «tot està per fer i tot és possible». I encara més quan s’hi posa voluntat. Si és possible, nosaltres ho farem (tot i els mals auguris d’alguns quan iniciàvem el nostre camí). De ganes no ens en falten, us ho asseguro. Però també hem tingut molt bons moments, moltes rialles, moments viscuts entre companys, entre amics, i anècdotes per poder explicar als nostres fills o néts quan arribi el moment.

Moltes són les persones que han format part de l’equip de Ràdio Balsareny; no les anomenaré, perquè seria un greuge imperdonable oblidar-me d’algú. Però sí que vull donar-vos les gràcies a tots, per haver aportat el vostre granet de sorra a aquest projecte. I també a tots els companys d’altres emissores municipals d’arreu de Catalunya, que ens heu ajudat i ens ajudeu a completar la graella amb els vostres programes. En definitiva, a tothom qui d’una manera o d’una altra heu ajudat a fer créixer una ràdio que partia de zero (o menys).

No voldria menystenir tampoc els negocis locals, que ens doneu suport, ja sigui sintonitzant-nos o bé patrocinant algun dels programes que emetem.

Però gran part del mèrit (o culpa, no ho sé...) que nosaltres seguim aquí és de tots aquells que ens feu costat des de l’altra banda de l’aparell receptor, trucant-nos per telèfon, seguint-nos a les xarxes o participant en els nostres programes.

No puc, ni voldria, oblidar-me de la Casa Gran: el nostre Ajuntament, que ens dóna un recolzament incondicional, des del regidor de Cultura fins a la brigada municipal (a qui sovint hem hagut d’atabalar), passant pel personal administratiu, el secretari o l’aparellador. L’únic que s’escapa, de moment, és el jutge de pau...

El motiu principal d’aquestes línies és donar un agraïment públic i de tot cor a totes les persones que formeu part a dia d’avui de la nostra ràdio; això inclou tant els que feu de locutors com l’equip tècnic (mireu si som ben parits, que fins i tot tenim informàtic i tècnic!). Sense vosaltres, això no seria possible. Gràcies per la vostra ajuda, per la vostra iniciativa, per la vostra honestedat i per la vostra implicació, per fer-me fàcil la feina de director. Gràcies per ser com sou, tots diferents però tots units per un interès comú: una ràdio municipal propera i de qualitat.

El 2016 vam incorporar diverses persones a l’equip i aquest any n’incorporem més. Us ho anirem explicant a través del Facebook (https://www.facebook.com/R%C3%A0dio-Balsareny-570942236448057) i el nostre web (http://www.radiobalsareny.org).

Volem començar a ser, o seguir sent, la vostra emissora, i continuar sent un transmissor del que succeeix al poble, un punt d’informació municipal i un altaveu per a les entitats locals.

Seguim endavant. Salut i molta ràdio!

Marc Vilardell i Casado
Director de Ràdio Balsareny




El Cercle Cultural de Balsareny felicita cordialment els amics de Ràdio Balsareny per aquest aniversari. Que per molts anys pugueu tirar endavant, i acréixer, aquesta vostra tasca tan bonica i tan important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.