dimecres, 22 de juny del 2016

Un juny atapeït


Un juny atapeït d’activitats populars

El mes de maig acabava amb unes Jornades Interculturals Solidàries amb un ampli programa de conferències, taules rodones, tallers de manualitats i projeccions, que va culminar amb una arrossada popular solidària organitzada per Càritas.





El mes de juny, el dia 4, la colla gegantera ElsK+Sonen va organitzar la IV Trobada Gegantera a Balsareny. Després dels actes del Dia de l’Associacionisme Cultural, el dia 5 a la tarda, al Sindicat hi ha haver una aplaudida actuació del grup VNG Gospel Choir de Vilanova i la Geltrú.


A la Biblioteca, del 8 al 10 de juny hi va haver un taller de confecció de fanalets per a la festa de Sant Joan, i des del 13 de juny fins al 15 de juliol, hi ha una atractiva exposició de dibuixos del taller d’expressió plàstica d’AMPANS. Abans, durant un mes hi ha hagut una celebrada exposició de patchwork amb creacions de Ramona Macià i altres artistes locals. I el 17 de juny s’ha presentat el llibre de Diego Galera ‘Transparencia otoñal’.



Els dies 11 i 12 de juny es va celebrar la fira Ecosalut, amb un programa molt intens de conferències, taules rodones, actuacions, música i tallers sobre ecologia i salut, entre les que destaca la interessant conferència d’Arcadi Oliveres sobre “Una economia al servei de les persones”.

Al Pavelló poliesportiu, el 17 i 18 de juny l’AMPA va celebrar els actes de fi de curs de l’Escola Guillem; mentre que al Sindicat es van fer audicions de l’Escola de Música els dies 16 i 21 de juny, i el dia 19 de juny, el fi de curs de les Escoles Municipals de Música i de Teatre, amb les obres ‘O.D.U.’ i ‘Plats Bruts’, més un Cafè-Concert amb l’actuació de la Coral dels Adults i el Grup de Percussió Corporal.  


La nit del 18 de juny va tenir lloc una nova edició de la Shopping Night, on el comerç de Balsareny surt a la frescaa promocionar les seves ofertes. I per al 23 de juny ja es preparava el foc de la tradicional Revetlla de Sant Joan, amb l’arribada de la Flama del Canigó.

Esportivament, les caminades del Centre Excursionista, les curses del Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada, el fi de festa de l’Escola de Futbol Base i l’obertura de la temporada de la Piscina Municipal del dia 18 anunciaven la celebració del Torneig Solidari de Futbol Sala el dia 25 de juny i del Campus Esportiu d’Estiu del 27 de juny al 29 de juliol.

El 26 de juny, la darrera actuació de “Tempo” de la temporasa, i el dia 30 la presentació del llibre ‘Casaldàliga, de Joan Guerrero, a la Biblioteca, tancaran aquest juny que, com es pot apreciar, ha estat també pletòric d’activitats. Felicitacions a tothom qui ha contribuït a omplir de continguts la nostra quotidianitat.

Sarment

Fotos: Facebook Ajuntament de Balsareny. Vegeu més fotos en altres articles del blog.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.