dissabte, 18 de juny del 2016

Escola de Música - Juny 2016


Ens  posem en contacte amb vosaltres per darrera vegada aquest curs. El dimarts 21 de juny és l’últim dia lectiu i clourem el període amb la segona de les audicions al Sindicat a les set de la tarda. El dijous anterior, dia 16, hi haurà hagut una altre sessió d’audicions i el diumenge 19 haurem fet el concert de fi de curs a les cinc de la tarda. Com ja sabeu, aquest any l’actuació de l’escola de música és conjunta amb la de teatre. Prepareu-vos a veure teatre musical i a tenir una experiència única.

Sobre el teatre i la música i la relació que puguin tenir ens ha semblat molt interessant l’entrevista que fa uns mesos La Vanguardia va fer al gran actor anglès Jeremy Irons quan va venir al Liceu a recitar els textos de Goethe sobre la Simfonia Egmont de Beethoven. Diu Irons: “de petit vaig aprendre violí i vaig tocar a l’orquestra de l’escola; m’agradava molt.” “La música sempre ha jugat un gran paper a la meva vida. Toco diversos instruments, no gaire bé, però és suficient per fruir fent-ho.” Acaba dient-nos unes paraules que, venint d’un actor tan bo com ell, són molt significatives: “La comprensió de la música és important per a un actor. Un actor ha de tenir coneixements sobre to, ritme i fraseig si ha de fer servir correctament la paraula per a comunicar-se amb un públic.” 

Diumenge 19 de juny a la tarda podrem veure en directe una mostra d’aquesta integració entre arts de la que ens parlava Irons. Ens veiem al Sindicat!

Us recordem finalment que ja podeu formalitzar la matrícula pel curs que ve. Reserveu la vostra plaça i aviat us podrem informar dels horaris i organització general del curs 2016-17.

Escola Municipal de Música. Juny 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.