dimecres, 5 d’agost del 2015

Cap als 40 anys

EDITORIAL
















Assemblea general CCB

El dia 5 de juny de 2015 es va celebrar l’assemblea general del Cercle Cultural de Balsareny amb la migrada assistència habitual: 9 socis. Tots els acords es van prendre per unanimitat.

Es va acordar modificar l’article 3r dels estatuts socials per actualitzar l’adreça social de l’entitat: plaça Ricard Viñas, número 3, 2n.

Es va ratificar la junta existent, després que el president fes una crida, un any més, demanant un relleu generacional. Va recordar que l’any que ve l’associació complirà 40 anys, i que seria molt convenient una renovació.

Es va aprovar l’estat de comptes de l’exercici 2014, que presentava un dèficit de 340,37 euros, import que s’aplicarà al romanent d’exercicis anteriors. Es va valorar que la reducció de pàgines del butlletí imprès ha permès limitar les pèrdues sense haver d’augmentar la quota de soci, que es manté un any més igual.

Els representants del Sarment, dels Astroamics i de La Garsa van presentar els informes de les respectives activitats, que l’assemblea va aprovar.

Cap als 40 anys de ‘Sarment’

En aquest butlletí, a més de les activitats d’estiu (shopping night, cinema a la fresca, sopars dels carrers), oferim una entrevista al nou alcalde i una crònica dels acords del primer ple extraordinari. El nou equip de govern ha posat immediatament fil a l’agulla en la seva voluntat de fomentar la comunicació i la participació, i ha millorat la dinàmica del lloc web de l’Ajuntament alhora que obria pàgines de facebook i de twitter per mantenir al dia l’actualitat del poble i facilitar que els ciutadans hi puguem opinar; cosa que ens agrada i ens en felicitem. Com també del fet que el portaveu de l’equip de govern ha manifestat la seva intenció de reprendre l’antiga secció del Sarment «L’Ajuntament informa», en què la Casa de la Vila feia arribar els seus comentaris als nostres lectors. Benvinguts!

El Sarment farà vacances a l’agost, però tornarem el setembre per seguir donant compte de l’actualitat local i nacional. Per exemple, l’ANC local ja té encomanats tres autocars per anar a la Meridiana l’Onze de Setembre, i ha substituït l’estelada del Balç, deteriorada pel temps, per una de nova. Així mateix, el grup local d’ERC ha posat una nova estelada al Serrat del Maurici, en lloc de la que hi havia, que algú va destruir… i que ha durat només un dia, ja que l’endemà havia tornat a desaparèixer.

Des del Sarment volem continuar donant compte de les coses que passen, i agraïm a les persones i entitats locals que ens envieu informacions i comentaris. I apel·lem a la vostra comprensió quan, per raons econòmiques de limitació d’espai, les hàgim d’ajornar o reduir. Per sort, tenim el blog del Sarment, on sí que podem publicar tot el que rebem i amb el suport gràfic adequat.

Adéu, Sadurní

Hem de fer constar el nostre sentiment per la defunció de Sadurní Rovira, qui durant els últims nou anys ens ha imprès aquest butlletí. La seva tasca no es limitava al mer exercici professional, sinó que ens feia suggeriments tècnics i estètics, s’implicava en la compaginació i fins ens advertia d’eventuals errades en els continguts, com un més de la redacció. La seva filla Gemma continuarà la seva labor, i ho farà tan bé com ell, o més; però el trobarem molt a faltar i el recordarem amb afecte, com tothom qui el va conèixer. Una abraçada, Sadurní.


CCB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.